Vende vakante me kontratë me afat/pa afat për mësues 22.09.2023

per deklarimin e vendeve te lira 22.09.2023 (1)

Tabela e vlerësimit të dosjeve të kandidatëve SHPS sipas shpalljes shtesë

Këtu do të gjeni vlerësimin e dosjeve sipas shpalljes shtesë për kandidatë të shërbimit psikosocial, për vendet e paplotësuara nga konkursi.   lista e vleresimit te dosjeve per shpalljen shtese    

Vende vakante dt 21.09.2023

Per deklarimin e vendeve te lira 2023 2024 . 21.09.2023

Shpallja e vendeve 20.09.2023

deklarimin e vendeve te lira 20.09.2023

Vende pune për mësues me kontrata me afat ose pa afat DRAP Korçë prej datës 07.09.2023 deri 19.09.2023

DRAP KORCE  per deklarimin e vendeve te lira 2023 2024

Tabela e realizimit të lëvizjeve paralele të detyruara/me dëshirë

Lista emerore për lëvizjen paralele 2023 DRAP Korçë (1)

Renditja e portalit 2023-2024

DRAP KORCA TOTAL LISTA

Vende vakante mësues me afat të përcaktuar ose të papërcaktuar DRAP Korçë

DRAP Korce Tabela me vendet vakante per publikim

Shpallje për pozicionet e ngelura pas zhvillimit të konkursit SHPS

SHPALLJE E VENDEVE TE LIRA PER PUNONJES TE NJESISE SE SHERBIMIT PSIKO-SOCIAL NE INSTITUCIONET PUBLIK TE ARSIMIT PARAUNIVERSITAR  (IPAP) NE ZVAP NE VARESI TE  DRAP KORÇË Në zbatim të Ligjit nr.69 / 2012 “ Për Arsimin Parauniversitar në Republikën e Shqipërise “i...

Shpallje e renditjes se kandidateve sipas pikeve te perfituara

Këtu do të gjeni renditjen e kandidatëve që konkurrojnë për kontrata pa afat Kujdes: Lajmërimet do të bëhen sipas renditjes, në varësi të vendeve të punës që disponon DRAP Korçë. Fillimisht do të lajmërohen kandidatët për kontrata pa afat, nëse ka vend pune në atë...

Drejtoritë Rajonale të Arsimit Parauniversitar
 URA VAJGUJORE

Lagjia “18 Tetori”, Rruga “Dimal”, Pallati 9-katesh

 BELSH

Rruga: “Kamer Dervishi”, pranë Qendrës Shëndetësore

 LIBRAZHD

 Rruga “Arbëria”, Librazhd

 KOLONJË

Sheshi 20 Tetori, Blloku nr.4, Kodi postar: 7401, Ersekë

 POLIÇAN

Kodi postar 5404, pranë Gjimnazit

 POGRADEC

Godina e Bashkisë, Bulevardi “Europa”, 7301, Pogradec.

 KUÇOVË

Lagjia Nr 2, Rruga “Sherif Toptani”, Kuçovë

 PEQIN

Bulevardi “Mustafa Gjinishi”, Rruga “Unaza”, Peqin

 PËRENJAS

Rruga 10 nëntori, godina e Kinemasë, Kati II, Përrenjas 

 DEVOLL

Rruga “Dëshmorët e Devollit”, Godina X

 BERAT

Rruga”Mihal Komneno”,5001

 CËRRIK

Lagjia nr 2, Rruga “Gjimnazistët”, Cërrik

 GRAMSH

Lagjia “Sporti”, Rruga “Hamit Dollani”, 3301, Gramsh

MALIQ

Bulevardi Rinia, Blloku 3,  Maliq.​

 SKRAPAR-POLIÇAN

“​Lagjia Çlirimi”, Adresa Postare 5401, Çorovodë, Skrapar

 KORÇË-PUSTEC

 Lagjia 18, Rr: Dhimitër Denasi

 ELBASAN

Lagjia: Dyli Haxhire, Rruga Janaq Kilica,  Nr 21, Elbasan

Drejtoria e Përgjithshme
e Arsimit Parauniversitar (DPAP)

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar (DPAP) ka për mision ofrimin dhe sigurimin e shërbimit arsimor cilësor në të gjitha institucionet arsimore të sistemit parauniversitar në Republikën e Shqipërisë, në përputhje me politikat, strategjitë kombëtare dhe kurrikulën e arsimit parauniversitar, me qëllim zhvillimin dhe edukimin e plotë e të gjithanshëm të nxënësit, në mënyrë që të përballojë sfidat e së ardhmes.

Vende vakante me kontratë me afat/pa afat për mësues 22.09.2023

per deklarimin e vendeve te lira 22.09.2023 (1)

Tabela e vlerësimit të dosjeve të kandidatëve SHPS sipas shpalljes shtesë

Këtu do të gjeni vlerësimin e dosjeve sipas shpalljes shtesë për kandidatë të shërbimit psikosocial, për vendet e paplotësuara nga konkursi.   lista e vleresimit te dosjeve per shpalljen shtese    

Vende vakante dt 21.09.2023

Per deklarimin e vendeve te lira 2023 2024 . 21.09.2023

Shpallja e vendeve 20.09.2023

deklarimin e vendeve te lira 20.09.2023

Tabela e realizimit të lëvizjeve paralele të detyruara/me dëshirë

Lista emerore për lëvizjen paralele 2023 DRAP Korçë (1)

Renditja e portalit 2023-2024

DRAP KORCA TOTAL LISTA

Shpallje për pozicionet e ngelura pas zhvillimit të konkursit SHPS

SHPALLJE E VENDEVE TE LIRA PER PUNONJES TE NJESISE SE SHERBIMIT PSIKO-SOCIAL NE INSTITUCIONET PUBLIK TE ARSIMIT PARAUNIVERSITAR  (IPAP) NE ZVAP NE VARESI TE  DRAP KORÇË Në zbatim të Ligjit nr.69 / 2012 “ Për Arsimin Parauniversitar në Republikën e Shqipërise “i...

Shpallje e renditjes se kandidateve sipas pikeve te perfituara

Këtu do të gjeni renditjen e kandidatëve që konkurrojnë për kontrata pa afat Kujdes: Lajmërimet do të bëhen sipas renditjes, në varësi të vendeve të punës që disponon DRAP Korçë. Fillimisht do të lajmërohen kandidatët për kontrata pa afat, nëse ka vend pune në atë...

Na ndiqni në rrjetet sociale

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Dëgjojmë cdo shqetësim tuajin!