Shpallet lista perfundimtare sipas pikeve te fituara nga secili kandidat per punonjes sherbimi psikosocial DRAP Korce.

Ketu do te gjeni piket totale per secilin kandidat te sherbimit psikosocial DRAP Korce. Lajmerimi do te behet duke nisur nga kandidati me me shume pike dhe duke vijuar ne rend zbrites deri ne plotesimin e vendeve vakante, sipas ZVAP dhe profilit qe konkurroni.  ...

NJoftimi i datave dhe orareve te intervistes per kandidatet e sherbimit psikosocial DRAP Korce

Intervista Do te zhvillohet ne ambjentet e DRAP Korce, Rruga Dhimiter Denasi lagja 18 Korce Data Ora e Intervistave me Goje

Lista Paraprake E Kandidateve te Kualifikuar per Intervisten e Strukturuar Per Sherbimin Psikosocial DRAP Korce

Kualifikuar Per Interviste Me Goje Paraprake Me Pike Ketu do te gjeni listen paraprake e kandidateve te kualifikuar per intervisten e strukturuar me goje, Ne rast se keni kerkese/ankese ju lutem ta dergoni tek adresa drapkorce@arsimi.gov.al brenda dates 21.12.2021...

Lista Perfundimtare E Kandidateve te Kualifikuar Qe Do Te Marrin Pjese ne Provim Per Sherbimin Psikosocial DRAP Korce

Ketu do te gjeni listen perfundimtare te personave te kualifikuar per te dhene provim per punonjes te sherbimit psikosocial DRAP Korce Provimi do te zhvillohet ne DRAP Korce Adresa "Dhimiter Denasi" Lagja 18 Korce ne date 14.12.2021 ora 10:00, Lutemi te paraqiteni nje...

Lista Perfundimtare E Kandidateve te Kualifikuar Qe Do Te Marrin Pjese ne Provim Per Sherbimin Psikosocial DRAP Korce

  Lista Perfundimtare dhjetor 2021 Ketu do te gjeni listen perfundimtare te personave te kualifikuar per te dhene provim per punonjes te sherbimit psikosocial DRAP Korce Provimi do te zhvillohet ne DRAP Korce Adresa "Dhimiter Denasi" Lagja 18 Korce ne date...

Tabela e Transparences muaji nentor 2021

DRAP KORCE TABELA E TRANSPARENCES SE PUNESIMEVE NENTOR 2021

Lista Paraprake e Kandidateve te Kualifikuar Per te Vijuar ne Fazen e Dyte te Konkursit Sherbimi Psikosocial

Ketu do te gjeni listen e personave te kualifikuar per fazen e dyte te Konkursit per Sherbim Psikosocial organizuar nga DRAP Korce Lista e shpallur eshte me numer karte identiteti ku jane censuruar tre shkronjat e mezit, duke qene numra unike secili nga ju mund te...

Shpallje Për Vende Vakante tek Shërbimi Psikosocial në Shkollat e DRAP Korçë

  PROCEDURA E PRANIMIT NE SHERBIMIN PSIKO SOCIAL nentor 2021 vendet e lira nentor 2021    

Njoftim për studentë të moshës 16 deri në 18 vjeç, mbi aplikimin  për Shkollat e Botës së Bashkuar.

 Më shumë info mund të gjendet online në linkun: https://www.al.uwc.org/apliko/proesi-i-aplikimit Ne linkun; http://arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2021/11/UWC-Abania-Bursat-2022-2024.pdf Si dhe ne linkun; http://arsimi.gov.al/bursa-dhe-programe-studimi/

Tabela e Transparences muaji tetor 2021

DRAP KORCE TABELA E TRANSPARENCES SE PUNESIMEVE TETOR 2021

Drejtoritë Rajonale të Arsimit Parauniversitar
 URA VAJGUJORE

Lagjia “18 Tetori”, Rruga “Dimal”, Pallati 9-katesh

 BELSH

Rruga: “Kamer Dervishi”, pranë Qendrës Shëndetësore

 LIBRAZHD

 Rruga “Arbëria”, Librazhd

 KOLONJË

Sheshi 20 Tetori, Blloku nr.4, Kodi postar: 7401, Ersekë

 POLIÇAN

Kodi postar 5404, pranë Gjimnazit

 POGRADEC

Godina e Bashkisë, Bulevardi “Europa”, 7301, Pogradec.

 KUÇOVË

Lagjia Nr 2, Rruga “Sherif Toptani”, Kuçovë

 PEQIN

Bulevardi “Mustafa Gjinishi”, Rruga “Unaza”, Peqin

 PËRENJAS

Rruga 10 nëntori, godina e Kinemasë, Kati II, Përrenjas 

 DEVOLL

Rruga “Dëshmorët e Devollit”, Godina X

 BERAT

Rruga”Mihal Komneno”,5001

 CËRRIK

Lagjia nr 2, Rruga “Gjimnazistët”, Cërrik

 GRAMSH

Lagjia “Sporti”, Rruga “Hamit Dollani”, 3301, Gramsh

MALIQ

Bulevardi Rinia, Blloku 3,  Maliq.​

 SKRAPAR-POLIÇAN

“​Lagjia Çlirimi”, Adresa Postare 5401, Çorovodë, Skrapar

 KORÇË-PUSTEC

 Lagjia 18, Rr: Dhimitër Denasi

 ELBASAN

Lagjia: Dyli Haxhire, Rruga Janaq Kilica,  Nr 21, Elbasan

Drejtoria e Përgjithshme
e Arsimit Parauniversitar (DPAP)

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar (DPAP) ka për mision ofrimin dhe sigurimin e shërbimit arsimor cilësor në të gjitha institucionet arsimore të sistemit parauniversitar në Republikën e Shqipërisë, në përputhje me politikat, strategjitë kombëtare dhe kurrikulën e arsimit parauniversitar, me qëllim zhvillimin dhe edukimin e plotë e të gjithanshëm të nxënësit, në mënyrë që të përballojë sfidat e së ardhmes.

Shpallet lista perfundimtare sipas pikeve te fituara nga secili kandidat per punonjes sherbimi psikosocial DRAP Korce.

Ketu do te gjeni piket totale per secilin kandidat te sherbimit psikosocial DRAP Korce. Lajmerimi do te behet duke nisur nga kandidati me me shume pike dhe duke vijuar ne rend zbrites deri ne plotesimin e vendeve vakante, sipas ZVAP dhe profilit qe konkurroni.  ...

NJoftimi i datave dhe orareve te intervistes per kandidatet e sherbimit psikosocial DRAP Korce

Intervista Do te zhvillohet ne ambjentet e DRAP Korce, Rruga Dhimiter Denasi lagja 18 Korce Data Ora e Intervistave me Goje

Lista Paraprake E Kandidateve te Kualifikuar per Intervisten e Strukturuar Per Sherbimin Psikosocial DRAP Korce

Kualifikuar Per Interviste Me Goje Paraprake Me Pike Ketu do te gjeni listen paraprake e kandidateve te kualifikuar per intervisten e strukturuar me goje, Ne rast se keni kerkese/ankese ju lutem ta dergoni tek adresa drapkorce@arsimi.gov.al brenda dates 21.12.2021...

Lista Perfundimtare E Kandidateve te Kualifikuar Qe Do Te Marrin Pjese ne Provim Per Sherbimin Psikosocial DRAP Korce

Ketu do te gjeni listen perfundimtare te personave te kualifikuar per te dhene provim per punonjes te sherbimit psikosocial DRAP Korce Provimi do te zhvillohet ne DRAP Korce Adresa "Dhimiter Denasi" Lagja 18 Korce ne date 14.12.2021 ora 10:00, Lutemi te paraqiteni nje...

Lista Perfundimtare E Kandidateve te Kualifikuar Qe Do Te Marrin Pjese ne Provim Per Sherbimin Psikosocial DRAP Korce

  Lista Perfundimtare dhjetor 2021 Ketu do te gjeni listen perfundimtare te personave te kualifikuar per te dhene provim per punonjes te sherbimit psikosocial DRAP Korce Provimi do te zhvillohet ne DRAP Korce Adresa "Dhimiter Denasi" Lagja 18 Korce ne date...

Tabela e Transparences muaji nentor 2021

DRAP KORCE TABELA E TRANSPARENCES SE PUNESIMEVE NENTOR 2021

Lista Paraprake e Kandidateve te Kualifikuar Per te Vijuar ne Fazen e Dyte te Konkursit Sherbimi Psikosocial

Ketu do te gjeni listen e personave te kualifikuar per fazen e dyte te Konkursit per Sherbim Psikosocial organizuar nga DRAP Korce Lista e shpallur eshte me numer karte identiteti ku jane censuruar tre shkronjat e mezit, duke qene numra unike secili nga ju mund te...

Shpallje Për Vende Vakante tek Shërbimi Psikosocial në Shkollat e DRAP Korçë

  PROCEDURA E PRANIMIT NE SHERBIMIN PSIKO SOCIAL nentor 2021 vendet e lira nentor 2021    

Njoftim për studentë të moshës 16 deri në 18 vjeç, mbi aplikimin  për Shkollat e Botës së Bashkuar.

 Më shumë info mund të gjendet online në linkun: https://www.al.uwc.org/apliko/proesi-i-aplikimit Ne linkun; http://arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2021/11/UWC-Abania-Bursat-2022-2024.pdf Si dhe ne linkun; http://arsimi.gov.al/bursa-dhe-programe-studimi/

Tabela e Transparences muaji tetor 2021

DRAP KORCE TABELA E TRANSPARENCES SE PUNESIMEVE TETOR 2021

Na ndiqni në rrjetet sociale

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Dëgjojmë cdo shqetësim tuajin!